Over ons

De buurtvereniging Trouw is opgericht tijdens het bevrijdingsfeest net na de tweede wereldoorlog, op 14 juni 1945. Dit is nog terug te zien in ons logo, de witte vredesduif.

Onze buurtvereniging staat voor het bevorderen en onderhouden van de goede contacten in de buurt. Dit was niet alleen belangrijk in de opbouw net na de oorlog, maar zeker ook in de huidige maatschappij. Want zoals het spreekwoord al zegt: “beter een goede buur dan een verre vriend”.

Voor de leden organiseert de buurtvereniging diverse activiteiten voor alle leeftijden. In het menu onder Activiteiten is terug te zien wat we de afgelopen tijd gedaan hebben. Het streven is om groot en klein een gezellige middag of avond te bezorgen!

Het motto van de buurtvereniging is “Voor de buurt, door de buurt”.

Dat de leden inspraak hebben vinden we belangrijk. Initiatieven van de leden zijn altijd welkom! Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering stellen we samen het activiteitenprogramma op voor het komende jaar. Per activiteit wordt een commissie samen gesteld van leden die het leuk vinden om wat te organiseren.

Het gebied van de buurtvereniging omvat de straten die van oorsprong uitkomen op het punt waar nu de rotonde Adelstraat-Blockmekerstraat in Made ligt. Het gebied is inmiddels iets aangepast en omvat (een gedeelte van) de straten Adelstraat, Blockmekerstraat, Kalverstraat, Pastoriestraat, Patronaatstraat, ‘ t Boveneindje, Klompenmakersstraat en Zandstraat. Het exacte gebied kan je vinden in het menu Lid worden. Woon je in één van deze straten, binnen de genoemde huisnummers, dan vinden we het leuk als je ook lid wilt worden. Dit kan door ons te mailen naar info@bvtrouw.nl.

We begroeten je graag als lid van onze buurtvereniging!

Het bestuur

Het bestuur van de buurtvereniging bestaat momenteel uit de volgende personen:

  • Ingrid van Nunen (penningmeester)
  • Petra van Ham (secretaris)
  • Bianca Segeren (Voorzitter)

Vele handen maken licht werk. Daarom zijn we nog op zoek naar 1 of 2 algemene bestuursleden die het bestuur kunnen komen versterken. Lijkt dit je leuk, neem dan contact op via het info@bvtrouw.nl.