Boerengolf & BBQ – 25 juni 2017

Op zondag 25 juni j.l. hebben de leden met hun kinderen deelgenomen aan De Boerengolf en BBQ.

Ondanks wat dreigende luchten werd om 13.30 uur bij de rotonde de fiets genomen richting de Houtse Linies. Daar aangekomen werd de groep in 4 teams verdeeld. Het team dat de minste slagen nodig had om alle 9 holes te doen werd winnaar van de geweldige Wisselkei, beschikbaar gesteld door de Houtse Linie. Zonder ook maar een spat regen kon uiteindelijk het team van Nel de Wit tot winnaar worden uitgeroepen. Aan de reacties vanuit de deelnemers was op te maken dat iedereen het geweldig naar de zin heeft gehad. Deze activiteit was dan ook een schot in de roos. Voor de thuisblijvers was dit zeker een gemiste kans.

 

Nadat iedereen zich, voor zover nodig, had opgefrist kwam men om 17.00 uur bijeen voor de BBQ in de tuin van de familie Paul en Ingrid van Nunen die hartelijk bedankt worden voor het beschikbaar stellen daarvan. Ook dit werd weer een plezierig samenzijn. In de loop van de uren werden alle magen goed gevuld en dorst gelest met op de achtergrond een lekker stukje muziek. Om ca. 20.00 uur was de BBQ avond ten einde. Al met al kunnen we terug zien op een geslaagde activiteit.

 

Dus: op naar de volgende t.w. de Doe-middag op 17 september a.s. op het terrein van Agricentrum aan de Drimmelenseweg. Zet deze datum vast in jullie agenda. Om deze middag te laten slagen hebben we nog een aantal vrijwilligers nodig. Heb je nog een idee voor een activiteit, laat het weten. Neem in ieder geval contact op met een van de bestuursleden. Ons motto is nog steeds: voor de buurt, door de buurt.